Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе много разочарован, след като

...
 Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе много разочарован, след като
Коментари Харесай

Гришо: Зле съм, това е положението

 

Най-добрият български тенисист Григор Димитров бе доста отчаян, откакто се отхвърли поради травма в първия кръг на „ Ролан Гарос “ против Маркос Гирон.

" След като съм се отказал, е зле. Не знам какво да кажа, просто отчаяние, нищо друго сега. Спорт - случва се ", показа Гришо пред БНР за контузията в гърба си.

" Не знам какъв брой време ще се възвръщам, в идващите дни ще забележим какво е ситуацията. Надявам се да разберем какъв е казусът. В момента е доста неприятно възприятието, не мога нищо да употребявам от играта си сега. А когато нямам най-големите си оръжия, против който и да играя, нямам никакъв късмет ", добави още той.

Болките в гърба стопираха Григор Димитров на " Ролан Гарос " при резултат 6:2, 6:4, 5:7, 0:3 против американеца Маркос Гирон.

Българинът поведе с 5:1 в третата част момент преди да затвори мача получи контузията. При 40:0 в негова изгода и потребност от единствено едно сполучливо разиграване, Гришо се хвана за гърба и от тук стартира кошмарът му, губейки третия сет с 5:7

Американецът завоюва сета след шест следващи сполучливи гейма, като хасковлията очевидно не можеше да се движи. Намеси и здравно лице, само че обстановката не се усъвършенства. В четвъртия сет Гирон поведе с 3:0 и Гришо разумно се отхвърли.

Гирон ще играе във втори кръг против аржентинеца Гуидо Пея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР